Besøg vores bar i Århus

Der findes ikke noget bedre end en veltillavet cocktail eller kold fadøl, hvad end den nydes inden, under eller efter et godt måltid.

Hos LAVA ved åen, finder du den bedste bar i Århus til at levere god stemning og drinks, der altid smager af mere. Hos LAVA er der både plads til dem, der ønsker at nyde en fyraftensøl eller en forfriskende drink i en hyggelig atmosfære med vennerne, men også dem, der er på udkig efter et godt sted at gå i byen. På LAVA’s cocktailbar er du nemlig altid sikret en god fest. Vi anbefaler vores gæster at booke en bordpakke på forhånd nemt og hurtigt online her på siden, så I er sikret en god plads.

Bestil bordpakke
bar-aarhus-loungebar-og-cocktailbar
bar aarhus

Stilet loungebar & cocktailbar

På vores hyggelige cocktailbar i centrum af Aarhus lige ned til åren finder du hver aften høj stemning og glade mennesker. Her er både en lounge til dem, der ønsker at nyde en lækker cocktail i en hyggelig og stilet atmosfære.

LAVA skiller sig ud fra de andre barer ved åen ved at være den cocktailbar & loungebar i Århus med den bedste stemning og de mest smilende bartendere, som står klar til at guide dig til at vælge den helt rette drink efter din smag. Når klokken slår 21, dæmpes lyset og musikken skrues op, disker de dygtige bartendere op med velsmagende og spændende cocktails af høj kvalitet til byens bedste priser. Drinkskortet bugner med lækre valgmuligheder, uanset om du er til en klassisk mojito, gin hass eller strawberry daiquri eller ønsker at kaste dig ud af nogle af bartendernes egne tryllerier som eksempelvis den populære long island icetea eller en negroni. Udover cocktails kører vi også tilbud på vores populærer bordpakker, som vi gerne stiller klar til jeres ankomst.

Bestil bordpakke

Tilbud på cocktails – 2 for 1 alle dage

Som noget helt særligt kan du alle dage få 2 for 1 af udvalgte cocktails fra kortet.

LAVA er altså det perfekte sted at starte byturen, hvis du vil have masser af lækre drinks for pengene. Alle vores drinks er lavet af de bedste råvarer og serveret med øje for detaljen. Hvis du er mere til øl, er LAVA også den helt rigtige bar at vælge. I baren finder du både iskolde og velskænkede fadøl og specialøl fra hele verden. Til de meget tørstige, kan der også købes øl i kander til fornuftige priser. LAVA’s bartender finder altid noget, der behager din smag.

cocktailbar aarhus
rombar eller ginbar?

Stort udvalg af god spiritus

LAVA’s kort har også et stort udvalg af god spiritus af høj kvalitet, både når det gælder gin, rom, vodka, whisky eller en lækker cognac til kaffen.

Kig under avec i menukortet og find en lille skarp efter netop din smag. Det kendetegner hele vores sortiment, at alt er nøje udvalgt, så vi kan tilbyde vores gæster de lækreste drikkevarer i hele Århus til de bedste priser. Så hvis du er på udkig efter en ginbar eller rombar bør du besøge LAVA. Udover god spiritus af høj kvalitet finder du også en helt speciel stemning, som du ikke mærker noget andet sted ved åen i Århus. Så kom og mærk den unikke stemning. Hvad end du starter eller slutter din aften her, fortryder du aldrig et besøg på LAVA’s bar.

Bestil bordpakke på tilbud

Du kan nemt reservere et bord og bestille en af vores populære bordpakker hos os online på sitet. Vælg din bordpakke og betal først når I ankommer, så er det også lidt nemmere, hvis I ønsker at splitte regningen. Vores bordpakker er sammensat så dig og dine gæster får en god pris og en helt unik oplevelse på jeres bytur.

Bestil bordpakke
bordpakkre bar aarhus
EnglishGermanDanish