Reservation

RESERVATION

Bestil bord

Hvis du vil være helt sikker på at få en plads i restauranten til dig og dine gæster. Så kan du nemt og hurtig bestille bord via vores online bookingsystem eller ved at ringe på tlf.: 25 53 30 31. Du kan også skrive til kontakt@lavaaarhus.dk.

lava café og bar

I kan også altid bare droppe ind, så vil vores venlige medarbejdere gøre alt for at finde et bord til jer. Så I kan nyde et velsmagende og billigt måltid i hyggelige omgivelser i hjertet af Århus. I Restaurant LAVA’s stemningsfyldte lokaler er der plads til omkring 70 personer ad gangen. Der er desuden rig mulighed for at reservere plads til større selskaber eller grupper.

Hver søndag kan hele restauranten reserveres fra kl. 17, hvis du vil holde et større arrangement hos den bedste restaurant ved åen. Parkering er heller intet problem trods den centrale placering. Det har nemlig aldrig været nemmere at tage bilen ind til centrum med tilblivelsen af DOKK1 ved Aarhus havn. Her tilbydes fuldautomatisk og opvarmet parkering i to minutters gåafstand fra LAVA.

spørgsmål?

Giv os et kald