Besøg vores Cafe i Århus

Selvom man får færten af ”franskhed”, når man slår dørene op til LAVA, kan man også sagtens få en masse dejlige danske retter på den hyggelige café i hjertet af Århus.

Heldagsmenukortet bugner af klassiske café-retter, der byder på alt fra cæsarsalat, pariserbøf og stjerneskud til burgere og nachos. Så uanset om du bare er sulten for sjov, eller vil nyde en 3-retters menu om aftenen, finder du noget for enhver smag og til alle aldre i LAVA’s menukort. Og så endda til billige priser, som du ikke finder slået hos nogen anden cafe ved åen i Århus. Udover at være en velbesøgt cafe er vi også en restaurant og bar.

Restaurant og Bar

morgenmad

Morgenmad ved åen for kun 38 kr.

Du må bestemt ikke snyde dig selv for at prøve café LAVA’s populære morgenmad og brunch. Gør som mange andre, og gå ud i hverdagen for at gøre lidt mere ud af dagens første måltid.

Cafe LAVA skiller sig dog ud fra de andre spisesteder ved åen i Århus ved at kunne tilbyde en lækker morgenmadstallerken med et stort udvalg til blot 38 kroner. Alle hverdage fra 9-12 er det muligt at få denne tallerken, der består af græsk yoghurt, kogte æg, rullepølse, spegepølse, müsli, frisk frugt, nutella, ost, marmelade og Lava’s lækre friskbagte brød. Til din morgenmad kan du blandt andet nyde en læskende friskpresset appelsinjuice eller en af vores forfriskende hjemmelavede smoothies eller milkshakes. Bestil bord nu og gør morgenen lidt bedre hos LAVA.

Bestil bord

Vores café menukort har noget for enhver smag

Hos LAVA bliver du budt inden for af vores venlige og yderst servicemindede medarbejdere, der sikrer, at gæsten altid går hjem med en god oplevelse.

Derfor vender gæsterne igen og igen for at få en unik cafe oplevelse ved åen, hvor maden behager alle smagsløg, og betjeningen altid er i top. Både børn, barnlige sjæle og voksne finder nemt et måltid, der matcher deres smag og appetit i det alsidige menukort. Uanset om du er på udkig efter en velsmurt sandwich, en mør steak eller gerne vil holde den slanke linje med en sund men velsmagende salat, finder du det hele hos LAVA. Cafeen byder også på en børnemenu, så du kan fint have de mindste med her.

Se cafémenukort
cafe århus kaffe

Nyd en god kop kaffe eller lækker frokost

På vores cafe i Aarhus kan du nyde en cappuccino, en lille snack eller en god solid frokost i vores stemningsfyldte indendørs lokaler, hvor atmosfæren altid er afslappet og hyggelig og smilene brede.

LAVA har også et stort udendørsareal, der gør det muligt for vores gæster at rykke ud og nyde et koldt glas hvidvin over frokosten om sommeren. Du kan enten sidde under parasollen eller i den åbne sol på første parket lige ned til åen, hvor der altid er masser af liv, når temperaturen stiger blot en smule i Århus C. Så hvis du vil have fornemmelsen af at sidde ved den franske riviera og dagdrømme, eller nyde en billig og god frokost i godt selskab i de bedste omgivelser i hele Aarhus, finder du ikke et bedre sted end LAVA.

Bestil bord online eller på telefon

Du kan nemt bestille et bord gennem vores bookingformular. Det er især en god idé, hvis I er mange personer. Du er dog også altid meget velkommen til at komme forbi uanmeldt. Vores tjenere finder et bord til dig og dine gæster, uanset om I ønsker at sidde inde i cafeén eller ved et af bordene udenfor.

Med vores beliggenhed lige ned til Åen i gåafstand til strøget og Århus havn, befinder du dig tæt på det hele i hyggelige og rolige omgivelser. Du kan nemt og hurtigt parkere bilen i den fuldautomatiske og opvarmet parkeringskælder hos DOKK1, hvorfra der kun er ca. 100 meter til LAVA. Du finder ikke en bedre placering til at nyde en god og billig frokost eller en kold forfriskning i centrum. Vi glæder hos til at se dig.

Gå til online bordbooking
bestilling i vores cafe i århus ved åen
EnglishGermanDanish