om os

LAVA (6 of 32)

Velkommen til

Lava café og bar

Hos LAVA Café & Bar i Aarhus kan du tage en velfortjent pause med god mad og hyggelig stemning. Her kan du se frem til veltilberedt mad af høj kvalitet, god betjening og en afslappet atmosfære med plads til alle. Et besøg hos LAVA Café & Bar i Aarhus er den perfekte start på en shoppetur, et godt udgangspunkt for et møde og en skøn ramme om en aften med dem, du holder af. Forkæl dig selv og dit selskab med et besøg hos LAVA Café & Bar på åen.

Om os

en hyggelig stund i Aarhus

Hos LAVA Café & Bar får du en hyggelig stund med god mad og drikke – hvad enten du har lyst til en hyggelig brunch, lækker burger, weekend-cocktail eller bare en dejlig varm kaffe.
Vi er især kendt for vores burgere og vores populære brunch!
LAVA Café & Bar har en afslappet og hyggelig stil og ånd.fra Vi ligger centralt i byen ved åen, kun 2-3 minutters gang fra strøget., dokk1 og domkirken.
Vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig stund midt i Aarhus!

LAVA (24 of 32)

Stilet loungebar

Lava Bar

LAVA Café & Bar kan danne rammen om små, intime fester og arrangementer. Vi ligger lige ned til Aarhus Å og midt i byens natteliv. Festen kan eksempelvis starte med en
lækker burger menu og slutte af med cocktails og god musik. Vi skredder syger gerne arrangementet præcis til jer. Hvilke arrangementer kan LAVA Café & Bar afholde:
Arrangementer med op til 30 gæster i vores lukkede selskabs lokale og arrangementer op til 90 gæster i den øvrige café.
Julefrokoster
Fødselsdage
Receptioner
Barnedåb
Studenterfejring
RUS uge arrangementer
Firmafester
VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG!
Kontakt os – så vil vi sammen med dig, få planlagt din næste fest hos LAVA Café & Bar.

Opdagelsen af en ny ret gør mere for den samlede lykke for menneskeheden, end opdagelsen af en ny stjerne.

Anthelme Brillat-Savarin

Hos LAVA bliver du budt inden for af vores venlige og yderst servicemindede medarbejdere, der sikrer, at gæsten altid går hjem med en god oplevelse.

Lava café og bar

Gæsterne vender tilbage igen og igen for at få en unik cafe oplevelse ved åen, hvor maden behager alle smagsløg, og betjeningen altid er i top.

Alle kan finde et nemt måltid, der matcher deres smag og appetit i det alsidige menukort.

Uanset om du er på udkig efter en god burger, den perfekte brunch eller vores populære vikingegryde,  så finder du det hele hos LAVA. 

Reservation

Bestil bord nu

Hvis du vil være helt sikker på at få en plads i restauranten til dig og dine gæster, kan du bestille bord via vores online bookingsystem her på siden.

Du kan også bestille på tlf.: 25 53 30 31

eller skrive til kontakt@lavaaarhus.dk, hvis i er et større selskab.